Besplatni Call centar NTO za sve primjedbe i pohvale turista i građana
Call centar NTO je u potpunosti besplatan za sve pozive koji se obavljaju sa teritorije Crne Gore.

„Radno vrijeme Call centra je sedam dana u sedmici, od ponedeljka do petka od sedam do 20 sati, odnosno u danima vikenda od devet do 17 sati“, saopšteno je iz NTO-a.

Pored toga, turisti i građani koji pozovu Call centar NTO van radnog vremena mogu ostaviti glasovnu poruku, a operater će ih naknadno kontaktirati.

„Ono što je novina ove godine je da korisnici imaju mogućnost da putem Live Chat-a, odnosno razgovora uživo, na zvaničnoj stranici NTO-a www.montenegro.travel kontaktiraju Call centar i dobiju željene informacije“, dodaje se u saopštenju.

Turisti i građani takođe mogu dati svoje sugestije i na taj način aktivno učestvovati na podizanju kvaliteta turističkih usluga u destinaciji.

Iz NTO-a su objasnili da se svaka primljena sugestija i žalba evidentira pri čemu automatski slijedi faza procesuiranja.

„Kontaktira se inspekcija ili ustanova koja je nadležna za određenu sugestiju ili žalbu i korisnik, ukoliko želi povratnu informaciju, informiše se u toku istog ili narednog dana tako što ponovo kotaktira centralu Call centra i dežurni operater mu daje povratnu informaciju o ishodu intervencije“, navodi se u saopštenju.

Call centar dostupan je i putem mejl naloga callcenter@montenegro.travel.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga