Dodijela nagrada

“Biramo najbolje u turizmu i ugostiteljstvu – Tivat 2022”

Turistička organizacija opštine Tivat ove godine organizuje dodjelu nagrada sa ciljem afirmacije sektora turizma, unapređenja kvaliteta usluga, razvijanja gostoprimstva, podizanja turističke kulture i razvoja turističke ponude grada Tivta.
Turistička organizacija opštine Tivat ove godine organizuje dodjelu nagrada sa ciljem afirmacije sektora turizma, unapređenja kvaliteta usluga, razvijanja gostoprimstva, podizanja turističke kulture i razvoja turističke ponude grada Tivta.Pozivamo javnost – građane, turiste, zainteresovane subjekte, fizička i pravna lica, da direktno učestvuju i nominuju kandidate za dodjelu godišnjih nagrada u predviđenim kategorijama za kvalitet i doprinos razvoju turizma u Tivtu za 2022. godinu.

Najuspješnijima će se nagrada dodijeliti u sljedećim kategorijama:

Kompanije i institucije:

 1. Najbolje turističko preduzeće/kompanija
 2. Najbolji ugostiteljski objekat
 3. a) Hotel,
 4. b) Ugostiteljski objekat( restoran, picerija, konoba),
 5. c) Ugostiteljski objekat ( kafe bar)
 6. d) Domaćinstvo koje pruža usluge smještaja
 7. Najuspješnija turistička agencija
 8. Najbolja turistička manifestacija
 9. Najbolji u kategoriji sredstava informisanja iz oblasti turizma ( TV emisije, Radio emisije, Stručni časopisi, internet portali..)
 10. Najbolje plaže ( zakupci plaža)

Pojedinci:

 1. Najbolji direktor- menadžer turističko-ugostiteljske kompanije
 2. Najbolji hotelsko-ugostiteljski radnik
 3. Najbolji novinar
 4. Najbolji komunalni radnik

Dodjela priznanja Turističke organizacije Tivat u akciji “Biramo najbolje u turizmu i ugostiteljstvu“  organizuje se svake pete godine. Nagrada se dodjeljuje u obliku priznanja i plakete.

Sva pravna i fizička lica mogu dostaviti svoje prijedloge popunjavanjem upitnika koji se može preuzeti na dolje navedenom linku najkasnije do 15.10.2022.godine. Za predlog kompanija /preduzeća/ i institucija voditi računa da objekat posluje minimum 3 godine i da je dostupan gostu tokom cijele godine. Potrebno je unijeti i kratko obrazloženje o nominovanom uz eventualno slanje dokumentacije koju predlagač smatra za relevantnu, a mogla bi doprinijeti boljem isticanju kvaliteta i postignutih rezultata. Prijedloge, odnosno prijave za dodjelu nagrada u predviđenim kategorijama moguće je dostaviti Turističkoj organizaciji opštine Tivat i na e-mail adresu: milorad.karadzic@tivat.travel sa naznakom Prijava za nagradu „Biramo najbolje u turizmu i ugostiteljstvu” u Tivtu za 2022.g.

Online upitnik: https://forms.gle/6ENg2P81KcqZvHD8AKomentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članciNajnovije


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga