Skip to main content


Bogata ponuda u hotelu The Cchedi Luštica Bay i vela očekivanja za ljetoFoto: The Chedi Luštca Bay

„Srećni smo što vidimo povratak MICE turizma, te smo u maju imali veliki broj grupnih rezervacija, uglavnom insentive putovanja. Pored zahtjeva za kratkotrajnim korišćenjem konferencijskih kapaciteta, uglavnom su grupe koristile naše sadržaje iz ponude aktivnog načina života, što nas posebno raduje. Kada govorimo o ovom segmentu turizma, zastupljeno je tržište Njemačke, Poljske, Francuske, Crne Gore, Amerike, Egipta, Velike Britanije, Holandije, Srbije i regiona, a iz oblasti automobilske, informaciono-tehnološke i farmaceutske industrije kao i oblasti gastronomije i upravljanja ljudskim resursima”, saopštila je Leonarda Dedić, zamjenica direktora prodaja hotela The Chedi Luštica Bay.

Sezona u hotelu je uveliko počela još u prvoj polovini marta kada je prosječna popunjenost hotela bila 60 %, a taj procenat se povećao i do 80 % u prosjeku u aprilu. U tom periodu je često bilježena i popunjenost od 100 procenata. Gosti su u prvim mjesecima 2022. godine uglavnom dolazili iz Njemačke, Albanije, Crne Gore, Austrije, Srbije i iz ostalih zemalja regiona.

“Ovakvi rezultati su postignuti zahvaljujući bogatoj ponudi hotela, kao i visokom kvalitetu usluge. Za sezonu pred nama imamo velika očekivanja, jer se pored lokalnog i regionalnog tržišta, koje je u poslednje dvije godine veoma dobro razvijeno, u velikom broju vraća naše tradicionalno tržište Zapadne i Centralne Evrope. Otvaranjem novih avio linija, naročito onih sa sletanjem na tivatski aerodrom, Crna Gora se otvorila i ka istoku, te smo i mi sa svojom ponudom i prodajnim aktivnostima zastupljeni i na tim tržištima“, pojasnila je Dedić.

The Chedi Luštica Bay dočekuje ljeto sa bogatim kalendarom, punim gastro, sportskih, umjetničkih i zabavnih sadržaja.  

“Novim gastro konceptom pod nazivom “Umjetnost ukusa” predstavljamo nove menije u svim hotelskim restoranima; tematske gastro večeri kao što su recimo u junu noći paelje i španske gitare, paste i džeza, večeri uz vatru na plaži, degustacione večere, azijski i pizza meni u plažnom restoranu The Rok. Kao najznačajniji među njima se ističe The Kitchen Party – prvi gastro događaj ove vrste u Crnoj Gori, rezervisan za subotu, 4. juna. Ovaj događaj će se pamtiti po jedinstvenom iskustvu raznolike ponude na nesvakidašnjim mjestima u hotelu, a goste će zabavljati nekoliko različitih muzičkih izvođača. Karte su trenutno u prodaji.“, podsjetila je zamjenica direktora prodaje Hotela. 

Od rekreativnih aktivnosti ističu se joga, biciklizam, personalizovani ili grupni treninzi, kajaking, a posebno atraktivan je Aquatlon za djecu i odrasle koji će se održati 19. juna.

The Chedi hotel pored svih najavljenih akivnosti, stalno radi na razvoju novih inicijativa iz oblasti održivog razvoja i humanitarnosti, u koje uključuje i goste hotela, stvarajući zajedništvo i dugoročnu pripadnost.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci