• Početak
  • Vijesti
  • Turizam
  • Crna Gora kao destinacija za vjenčanja predstavlja se na kongresu organizatora vjenčanja Destination Wedding Planners na Rodosu

Crna Gora kao destinacija za vjenčanja predstavlja se na kongresu organizatora vjenčanja Destination Wedding Planners na Rodosu
Riječ je o sedmom izdanju događaja koji se ove godine održava u partnerstvu sa Nacionalnom turističkom organizacijom Grčke i okuplja oko 350 profesionalnih organizatora vjenčanja, iz više od 40 zemalja, koji su u potrazi za novim destinacijama, idejama i platformama za proslavu vjenčanja. Pored toga, u fokusu događaja je i istraživanje kako bi ovaj sektor trebao reagovati u danima pandemije, kada parovi širom svijeta nestrpljivo čekaju svoja vjenčanja iz snova.

Predstavnici Crnogorskog kongresnog biroa Nacionalne turističke organizacije Crne Gore i hotela Regent prilikom brojnih sastanaka sa nekim od najvećih i najboljih organizatora vjenčanja i agencija specijalizovanih za ovaj vid ponude, iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Sjedinjenih Američkih Država, Velike Britanije, Poljske, Ukrajine, Italije, Portugala, Švajcarske i drugih zemalja, predstavili su ponudu destinacije i prednosti organizacije vjenčanja u Crnoj Gori.

„Raznovrsnost prirodnih ljepota, bogato kulturno-istorijsko nasljeđe, luksuzna ponuda modernih hotela, mediteranska klima, neki su od razloga koji Crnu Goru čine atraktivnom destinacijom za vjenčanja. Pojednostavljene procedure sklapanja brakova i činjenica da se službeni brakovi registrovani u Crnoj Gori priznaju u svim zemljama svijeta, dodatne su prednosti zbog kojih sve više parova iz Evrope i svijeta poslednjih godina bira da svoje vjenčanje organizuje na nekoj od atraktivnih lokacija u našoj zemlji. Organizacija luksuznih vjenčanja predstavlja turističku nišu sa velikim potencijalom, u okviru segmenta kongresnog turizma čiji je razvoj od izuzetnog značaja za produženje turističke sezone u Crnoj Gori“ istakla je direktorica Crnogorskog kongresnog biroa Aleksandra Maksimović.

“Organizatori vjenčanja (wedding planners) koji imaju zadatak da organizuju bajkovita tzv. destinacijska vjenčanja za imućne klijente iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Velike Britanije, SAD-a, Savezne Republike Njemačke, Ukrajine i Rusije su iskazali veliko interesovanje za organizaciju vjenčanja na lokacijama u Crnoj Gori poput nacionalnih parkova, skrovitih lokacija sa predivnim pogledom, zgrada muzeja i plaže.

Agenti nisu krili oduševljenje činjenicom da uz netaknutu prirodu i pregršt spektakularnih prirodnih lokacija, Crna Gora obiluje najeminetnijim brendovima luksuznog hotelijerstva koji se nalaze blizu navedenih mikro destinacija što olakšava kreiranje i realizaciju ponude “po mjeri” i najzahtjevnije klijentele. Uz pohvalu naše prisutnosti na sajmu koji se bavi segmentom luksuznih vjenčanja, posebnu pažnju privukla im je diversifikovana ponuda hotela Regent koji, pored svojih smještajnih kapaciteta i prostora za vjenčanja, u ponude uvrštava i glamurozni bazen jaht kluba Porto Montenegro-a i inspirativan prostor Muzeja nautičkog nasljeđa”, ocijenila je Marija Delibašić, direktorka prodaje hotela Regent Porto Montenegro.

Imajući u vidu da ovaj događaj okuplja neke od najvećih i najboljih profesionalaca za organizaciju vjenčanja, predstavlja odličnu priliku za promociju Crne Gore kao destinacije za vjenčanja.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services