Skip to main content


Dani mađarskih proizvođača u Herceg Novom

U Gradskoj kafani Herceg Novi, 28. i 29. marta održaće se dvodnevni poslovni forum u organizaciji agencije za promociju izvoza HEPA iz Mađarske koja se bavi i pronalaženjem zainteresovanih poslovnih partnera iz drugih država.
U Gradskoj kafani Herceg Novi, 28. i 29. marta održaće se dvodnevni poslovni forum u organizaciji agencije za promociju izvoza HEPA iz Mađarske koja se bavi i pronalaženjem zainteresovanih poslovnih partnera iz drugih država.Na forumu će oba dana u terminu od 12h do 17h učestvovati renomirane kompanije iz Mađarske koje će predstaviti svoje proizvode sa ciljem da se povežu sa kompanijama iz naše države.
Forum će otvoriti njegova Ekselencija Jožef Neđeši (József Négyesi), ambasador Mađarske u Crnoj Gori, nakon čega će se posjetiocima obratiti gradonačelnik Herceg Novog gospodin Stevan Katić i gospodin Ranko Jovović, predsjednik Comp Cemerc grupacije koja je predstavnik mađarske agencije za promociju izvoza za Balkan – Hungarian export promotion agency.
Pored matičnog sjedišta u Mađarskoj HEPA posluje u per regiona u svijetu i za cilj ima promociju izvoza i pružanja pomoći mađarskim kompanijama u odabiru novih inostranih tržišta za ponudu proizvoda i usluga visokog kvaliteta, svjetske klase i primjenu inovativnosti u nekoliko industrija. – Navodi se u saopštenju Turističke organizacije Herceg Novog.


Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci