• Početak
  • Vijesti
  • Turizam
  • Konkurs NTO CG za turističke vodiče: Osmisli najbolju turu i osvoji vrijednu nagradu

Konkurs NTO CG za turističke vodiče: Osmisli najbolju turu i osvoji vrijednu nagradu

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore organizuje Konkurs za najbolje osmišljenu novu turističku turu na teritoriji Crne Gore povodom Međunarodnog dana turističkih vodiča 21. februara.
Nacionalna turistička organizacija Crne Gore organizuje Konkurs za najbolje osmišljenu novu turističku turu na teritoriji Crne Gore povodom Međunarodnog dana turističkih vodiča 21. februara.Na Konkurs se mogu prijaviti svi licencirani turistički vodiči sa teritorije Crne Gore, a uslov je osmišljavanje nove turističke ture u Crnoj Gori koja će doprinijeti razvoju manje popularnih turističkih regija uz uključivanje lokalnog stanovništva. Predložena ideja treba da poveže kulturno-istorijske znamenitosti, prirodna bogatstva, lokalno stanovništvo i da u isto vrijeme donese benefite zajednici.

 

Cilj Konkursa je da se osvježi, poboljša i osnaži sektor turističkih vodiča, da se uvedu inovacije u oblasti vođenja turističkih grupa i da se u ponudama novih turističkih tura u što većoj mjeri uključi i lokalna zajednica.

 

Za autore najbolje ideje, po ocjeni komisije, Nacionalna turistička organizacija Crne Gore nagrađuje fondom u iznosu od 1000 eura za prvu nagradu, 500 eura za drugu nagradu i 250 eura treću nagradu.

 

Jedan aplikant može dostaviti samo jednu Prijavu u kojoj će sa najviše 3000 karaktera predstaviti svoju ideju, a prijave se mogu predati do 08.02.2023. godine. Učešće  podrazumijeva popunjavanje Prijave koja je sastavni dio Konkursa.

 

Konkurs i Prijava dostupni su na zvaničnoj stranici NTO CG, putem ovog linka.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga