Skip to main content


Kotor opisan kao jedno od najpotcjenjenijih žarišta Mediterana i crnogorske obale

Stručnjaci za putovanja na platformi za iznajmljivanje brodova Samboat otkrili su „najpotcjenjenije mediteranske destinacije“ za 2023. Podijelili su najbolje lokacije za odmor za idilično i pristupačno putovanje brodom te uživanje u ljetnom odmoru, a prvo mjesto zauzeo je Kotor.
Stručnjaci za putovanja na platformi za iznajmljivanje brodova Samboat otkrili su „najpotcjenjenije mediteranske destinacije“ za 2023. Podijelili su najbolje lokacije za odmor za idilično i pristupačno putovanje brodom te uživanje u ljetnom odmoru, a prvo mjesto zauzeo je Kotor.Ove sanjive destinacije nisu rezervisane za kraljevske porodice, a neka od “nevjerovatnijih mjesta koja se najbolje otkrivaju brodom“ su iznenađujuće pristupačna, naveli su, prenosi Avaz.

Na prvom mjestu su izdvojili Kotor u Crnoj Gori, koji su opisali kao “možda jedno od najpotcjenjenijih žarišta Mediterana i crnogorske obale”, dok navode da počinje da se izdvaja na radaru turista širom svijeta.

Sve popularniji zbog svog “šarma malog grada, zlatnih plaža i prekrasnih planinskih pogleda”, u tekstu se ističe da Bokokotorski zaliv čini posebno “veličanstvenu destinaciju za čamce”.

Na stranici su objasnili da je “savršen odabir za grupno putovanje”, jer turisti mogu iznajmiti čamac za izlet oko zaliva za gotovo 140 eura po danu.

Najljepši pogledi

Ističe se da turisti mogu posjetiti slikovite gradove Kotor, Perast i maleno ostrvo Gospa od Škrpjela, a najljepši pogledi su definitivno s broda.

Na listi se našao još jedan grad iz komšiluka – Šibenik u Hrvatskoj, koji opisuju kao fantastično mjesto za turiste koje posljednjih godina postaje sve popularnije.Komentari

1 Komentar
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Lep grad lepi predeli i plaže u zalivu


Povezani članci