Skip to main content


,,Island Princess“ će posjetiti Bar

Kruzer na putu oko svijeta od 116 dana stiže i u Crnu Goru

Island Princess“, jedan od najluksuznijih modernih kruzera, posjetiće naredne godine našu zemlju u okviru najdužeg putovanja od čak 116 dana.
Island Princess“, jedan od najluksuznijih modernih kruzera, posjetiće naredne godine našu zemlju u okviru najdužeg putovanja od čak 116 dana.,,World Cruise“ je naziv turneje koja treba da obiđe čak 51 destinaciju u 26 zemalja i na šest kontinenata – na putu oko svijeta koji zaokuplja veliku pažnju svjetskih medija, pogotovo turističke javnosti.

Singapurska kompanija koja rukovodi kruzerom je najavila, da će jedna od stanica na putovanju kruzera biti i Bar na našem primorju.

Poznato je da će kruzer isploviti iz Fort Lauderdejla na Floridi, 5. januara 2025. godine.

Stanice putovanja biće, između ostalih, i italijanski Taranto, grčka ostrva Patmos i Valos, a putnici će imati priliku i da posjete čuvene grčke manastire Meteora.

Ukupno, posjetiće se 27 lokacija pod zaštitom Uneska – između ostalog, turisti će imati priliku da vide piramide u Gizi, antički grad Efesus u Turskoj, botaničke bašte Singapura, stari grad Dubrovnik, Kartaginu i Kazablanku.

Budući da se radi o zabavi za izuzetno bogate turiste, već je planirano da tokom putovanja budu organizovane i šoping-ture u Dubaiju, noćni život u Sidneju…Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci