Novogodišnji sajam

Novski proizvodi na Novogodišnjem sajmu lokalnih proizvoda u Nikšiću

U Nikšiću je juče otvoren Deveti novogodišnji sajam lokalnih proizvoda na kojem učestvuje preko 200 izlagača. Ovogodišnji partner Sajma je Opština Herceg Novi a Opština Nikšić je omogućila svim izlagačima da besplatno učestvuju i obezbijedila štandove, kako bi svi zainteresovani imali priliku da predstave svoje proizvode.
U Nikšiću je juče otvoren Deveti novogodišnji sajam lokalnih proizvoda na kojem učestvuje preko 200 izlagača. Ovogodišnji partner Sajma je Opština Herceg Novi a Opština Nikšić je omogućila svim izlagačima da besplatno učestvuju i obezbijedila štandove, kako bi svi zainteresovani imali priliku da predstave svoje proizvode.Na sajmu su izloženi poljoprivredni proizvodi, suveniri, gasro suveniri i ručni radovi.
U organizaciji TO Herceg Novi, izloženi su orjenski proizvodi. Proizvode sa oznakom 100% hand made iz zaštićenog područja PP Orjen, predstavnice Herceg Novog, Ana i Jelena Kosić ispred DOO DMP soap – dodir prirode, izlažu suvenire i gastro-suvenire. Na štandu TOHN svoju ponudu predstavlja i Vinarija Delić.
Sajam je svečano otvorio predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević, a govorili su i Miroslav Cimbaljević, generalni direktor Direktorata za poljoprivredu i Ivan Otović, predsjednik Skupštine opštine Herceg Novi, koji je istakao da je Sajam velika prilika da se promovišu lokalni proizvodi i pozvao sve građane da posjete štand Turističke organizacije Herceg Novi koja je skoro potpisala Memorandum o saradnji sa TO Nikšić.
Sajam traje do 25. decembra.

 Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services