Porto Montenegro najavljuje otvaranje novog gastro centra i središta zabaveFoto: Porto Montenegro

Priznati svjetski brend u oblasti gastronomije, ugostiteljstva, velnessa, muzike i miksologije, legendarni Buddha Bar je iskoraknuo izvan svoje neoazijske sredine i pronaći će dom u vodećoj mediteranskoj marini za superjahte i luksuznoj rezidencijalnoj zajednici u Boki, donoseći sa sobom jedinstveno gastronomsko i lifestyle iskustvo.

Smješten na spektakularnim globalnim lokacijama kao što su Venecija, Krit, Mikonos, Meksiko, u blizini izolovanih plaža ili hotelskih bazena sa predivnim pogledom, Buddha-Bar Beach koncept slovi za neprevaziđenu zabavu i hedonističko iskustvo posjetiocima tokom ljetnje sezone.

Kroz ovo partnerstvo, renomirani Buddha Bar Beach će postati dio Porto Montenegra kao jedne od vodećih lajfstaj destinacija na Jadranu i u zemlji.

Nesumnjivo postavljen da bude jedna od najpoželjnijih ljetnjih lokacija na crnogorskoj obali, gosti Buddha Bar Beacha mogu da uživaju u jedinstvenom doživljaju koje kombinuje prepoznatljivu atmosferu legendarnog bazena PMYC, spektakularno gastronomsko iskustvo u novom, vrhunskom restoranu, šiša-salon sa panoramskim pogledom na zaliv i jedinstvenu lokaciju na samoj obali.

Odabrani meni nudiće mnoštvo različitih ukusa i uticaja, a biće prisutni elementi lokalne, primorske kuhinje i drugih popularnih selekcija, sa fokusom na prirodnim i organskim sastojcima iz obližnjeg okruženja, čime će podrška biti pružena lokalnoj ekonomoji i proizvođačima.

Tokom ljetnje sezone lokacija će zapošljavati preko 70 ljudi.

Gostovanja svjetski poznatih DJ-eva i karakteristična atmosfera donijeće jedinstvenu ponudu u Porto Montenegro tokom ljetnjeg perioda i doprinijeti prepoznatljivosti destinacije.

Jedinstveni koncept Buddha-Bar restorana osnovali su Tarja i Rejmond Visan 1995. godine sa idejom da postane mjesto koje kreativno kombinuje muziku, vrhunsku azijsku gastronomiju, jedinstvene koktele, opuštajući ambijent i izuzetno posvećen tim profesionalaca.

Prema riječima Tarje Visan: „Nevjerojatno smo uzbuđeni što ćemo ovog ljeta donijeti koncept Buddha Bar Beach u Crnu Goru. Sigurni smo da će lokacija i međunarodna reputacija Porto Montenegro Yacht Cluba uz njegove kultne prostore postati važan dio našeg portfolia, a jednako tako smo uvjereni da će koncept sam po sebi donijeti značajnu vrijednost ovoj impresivnoj destinaciji.”

Poslednjih godina, naselje Porto Montenegro i njegova vodeća luka za luksuzne jahte je prerasla iz letnje destinacije u cjelogodišnje poslovnu i porodičnu zajednicu u nastojanju da zadovolji potrebe rastuće klijentele koja želi da Porto Montenegro postane njihovo stalno mjesto za život, ne samo destinacija za odmor.

Dolazak novih međunarodnih brendova kao što je Buddha Bar Beach dodaje proširenu dimenziju privlačnosti lokacije i sveukupnoj popularnosti Crne Gore kao uspješne nove turističke destinacije za posjetioce i stalne stanovnike.

Svi zainteresovani za posao mogu se javiti putem email adrese careers@portomontenegro.com

 

 Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga