Raduju se izazovnoj sezoni naredne godineFOTO: Portonovi

Menadžerka za marketing i komunikacije u Portonovom, Adrijana Husić, kazala je da su se neka sasvim nova tržišta pojavila, kada je u pitanju program iznajmljivanja stanova, ali i onaj dio koji se odnosi na kupovinu nekretnina u tom rizortu.

„Očekuje nas jedna izazovna sezona naredne godine, ali joj se izuzetno radujemo, jer nas upravo rezultati koje smo postigli ove godine ohrabruju da postoji sve veće interesovanje sa različitih tržišta“, rekla je Husić agenciji Mina-business.

Ona je ocjenila da je prošla godina pokazala da je sve ono što se radi u ugostiteljstvu i generalno turističkoj sezoni umnogome uslovljeno mjerama i epidemiološkom situacijom.

„Nakon jedne izuzetno izazovne godine, što je bila prošla, prije svega zbog pandemije Covida, ova godina je bila iznenađujuće dobra, kako za nas tako i za sve one koji su bili u ugostiteljstvu ove godine“, navela je Husić.

Posebno ih je, kako je kazala, radovala činjenica što su imali veliki broj gostiju iz inostranstva, pored onih iz regiona i Crne Gore, koji tradicionalno sada već Portonovi prepoznaju kao destinaciju na kojoj mogu da nađu sve ono što im je potrebno za lijep provod, bilo da se radi o dnevnim posjetama ili dužem boravku u smislu ljetovanja.

Husić je podsjetila da je Portonovi vrata posjetiocima otvorio 2019. godine i da je to jedna od najvećih stranih direktnih investicija u Crnoj Gori, od gotovo jedne milijarde EUR.

„Mi nastavljamo redovna ulaganja i obogaćujemo ponudu samog Portonovog, što ćemo raditi i ubuduće“, saopštila je Husić.

Kada su u pitanju novogodišnje aktivnosti u tom rizortu, Husić je navela da je decembar u znaku praznične čarolije i da su se trudili da donesu duh velikih svjetskih metropola u Crnu Goru, što su, prema prvim reakcijama posjetilaca, i uspjeli.

Jedna od aktivnosti koja je posebno interesantna ove godne jeste Portonovi praznični bazar koji radi svakoga dana i vikendima.

„Tu svi oni koji su zainteresovani, pored prelijepih dekoracija koje krase ove godine Portonovi, mogu da uživaju u raznim mediteranskim i internacionalnim delicijama i zabave se ukoliko dođu sa društvom, ali i sa porodicom“, zaključila je Husić.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services