• Početak
  • Vijesti
  • Turizam
  • TO Herceg Novi nagrađena na 13. Međunarodnom sajmu turizma i seoskog turizma u Kragujevcu

Treće mjesto za TO Herceg Novi

TO Herceg Novi nagrađena na 13. Međunarodnom sajmu turizma i seoskog turizma u Kragujevcu

Pod sloganom “ Izaberi svoje putovanje” od 24. do 26. novembra u Kragujevcu je održan Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma na kojem je turističku ponudu našeg grada predstavila TO Herceg Novi i u kategoriji Najbolja prezentacija i promo materijal, osvojila treće mjesto.
Pod sloganom “ Izaberi svoje putovanje” od 24. do 26. novembra u Kragujevcu je održan Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma na kojem je turističku ponudu našeg grada predstavila TO Herceg Novi i u kategoriji Najbolja prezentacija i promo materijal, osvojila treće mjesto.Turističke potencijale, atrakcije i programe putovanja, tokom tri dana trajanja sajma, predstavilo je 50 izlagača, uglavnom lokalnih turističkih organizacija iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, i Makedonije. Posjetioci su bili u prilici da vide i ponude turističkih agencija, hotelijera, banjskih lječilišta, seoskih domaćinstava, vinarija i destilerija.

TO Herceg Novi je u saradnji sa lokalnim Turističkim organizacijama Budve, Bara, Nikšića i Žabljaka, promovisala ponudu predstojeće zimske sezone u Crnoj Gori, u hali “Šumadija”. Svi zainteresovani posjetioci i brojni predstavnici medija imali su priliku da se upoznaju sa sadržajima tokom zimskih mjeseci, smještajnim kapacitetima, novogodišnjom ponudom i programom 54. Praznika mimoze, kao i aktivnostima koje ih očekuju ove zime u Herceg Novom.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga