TO Kotor: Velika zainteresovanost za novogodišnji koncert Zdravka Čolića

Koncert Zdravka Čolića koji Kotorane i goste očekuje u novogodišnjoj noći, već izaziva značajno interesovanje, kažu u Turističkoj organizaciji Kotor.
Koncert Zdravka Čolića koji Kotorane i goste očekuje u novogodišnjoj noći, već izaziva značajno interesovanje, kažu u Turističkoj organizaciji Kotor.Prema riječima v.d. direktora Jovana Ristića, u pojedinim gradskim hotelima već su počeli sa rezervacijama, a traži se i informacija više u vezi sa koncertom.

„Ovih dana nam se javljaju ljudi iz okruženja kojima je koncert Zdravka Čolića dodatni motiv da posjete Kotor i Boku tokom novogodišnjih praznika. Pitaju nas za vrijeme i mjesto održavanja koncert, ali i druge praznične programe koje pripremamo. Predložili smo hotelijerima da naprave poseban paket ponude u vezi sa višednevnim boravkom u gradu i nadam se da ćemo i tako animirati posjetioce i zadržati ih u Kotoru više dana. Vjerujem da će ovo biti lijepa prilika da grad tokom praznika „živi“, ali i da se gosti upoznaju sa drugim sadržajima koje pripremamo za posjetioce“ – kaže Ristić za Radio Kotor.

On navodi da se već priprema program koji će biti realizovan u okviru manifestacije „Od Božića do Božića“.

„Za naše najmlađe sugrađane ćemo i ove godine organizovati Dječju Novu Godinu, uz podjelu paketića. Nećemo, svakako, zaboraviti i sve one kojima je pomoć potrebna, pa ćemo im i ove godine na svojevrstan način uljepšati praznike“ – zaključuje Ristić.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga