Skip to main content


TO HN

Turistička ponuda Herceg Novog predstavljena na sajmu turizma u Zagrebu

Turistička organizacij Herceg Novi predstavlila je turističku ponudu na 10. jubilarnom Međunarodnom sajmu turizma PLACE2GO u Zagrebu, od 24. do 26. marta.
Turistička organizacij Herceg Novi predstavlila je turističku ponudu na 10. jubilarnom Međunarodnom sajmu turizma PLACE2GO u Zagrebu, od 24. do 26. marta.Na najvećem turističkom sajmu u Hrvatskoj učestvovalo je više od 200 izlagača iz 17 zemalja svijeta a zemlja partner bila je Alžir.

Organizator nastupa za crnogorske predstavnike ove godine je bila Turistička organizacija Podgorice, a nastupili su i Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, lokalne turističke organizacije Tivta, Bara i Herceg Novog. Ponudu Herceg Novog su predstavili i Park Prirode Orjen i Portonovi. Herceg Novi na ovom sajmu učestvuje već drugu godinu a sa ovog tržišta protekle godine realizovano je 30 hiljada noćenja.

Uvođenjem direktne avio-linije Zagreb – Podgorica, koja prevozi putnike ne samo iz Hrvatske već je i tranzit za turiste iz zemalja i gradova širom Evrope, sa kojima nemamo direktnu avio povezanost, Hrvatska destinacija postaje sve više značajna za Crnu Goru, i obrnuto.

Štand Crne Gore posjetio je i Otpravnik poslova Ambasade Crne Gore u Hrvatskoj, Damir Grbović sa kojim se razgovaralo o pripremi predstojeće sezone i saradnji sa hrvatskim tržištem. Pažnju posjetilaca privukao je i nastup poznatog crnogorskog glumca, Momčila Otaševića, koji je na zanimljiv način predstavio ljepote naše zemlje.

U okviru nastupa organizovana je i nagradna igra, gdje su nagrade za Herceg Novi obezbijedili Lazure Marina & Hotel i Portonovi.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci