• Početak
  • Vijesti
  • Turizam
  • Turoperatori iz Kazahstana i Jermenije u posjeti Crnoj Gori, posebno oduševljeni ljepotama Boke Kotorske

Turoperatori iz Kazahstana i Jermenije u posjeti Crnoj Gori, posebno oduševljeni ljepotama Boke Kotorske
Tokom boravka u Crnoj Gori grupa je obišla i upoznala se sa ponudom hotela One and Only, Regent Porto Montenegro, Nikki Beach hotel, Chedi Luštica Bay i Dukley Hotel and Resort. Osim toga upriličeni su obilasci najznačajnijih turističkih lokaliteta u Boki Kotorskoj, Budvi, Cetinju.

„Izuzetno smo zadovoljni ponudom Crne Gore. Za nas je ovo nova rivijera sa brojnim mogućnostima za idealan odmor. Drago nam je što našim gostima, koji traže ponudu luksuznog odmora, sada možemo ponuditi i Crnu Goru. Zadovoljni smo visokim kvalitetom turističke ponude i hotela koje smo obišli, gostoljubivim domaćinima i ukusnom hranom.“ istakla je Asel Albrekt iz LCI MTC SA.

Letovi sa tržišta Kazahstana su uspostavljeni prethodne godine. Ove godine avio linije će biti realizovane od početka juna do kraja septembra i to iz Nur-Sultana i Almatija.

Predstavnik turističke agencije Oasis, Nikita Abakumov, boravi već neko vrijeme u Crnoj Gori kako bi se upoznao sa turističkom ponudom destinacije. „Crna Gora je bogata prirodnim i kulturnim raznolikostima. Imate more, planine, i brojne mogućnosti za različite vrste turizma. Prethodne godine kada su započeti letovi prema Crnoj Gori nijesmo se nadali značajnom bukingu imajući u vidu da Crna Gora nije poznata na našem tržištu. Uprkos tome Kazahstanci su zainteresovani da otkrivaju i istražuju nove destinacije i imali smo dobar buking prethodne godine, a ove godine takođe imamo veliki broj rezervacija. U narednom periodu naš posao je da ispromovišemo ponudu Crne Gore. Imajući u vidu da već nekoliko dana boravim u Crnoj Gori, obišao sam cijelo primorje, a posebno sam oduševljen Bokom Kotorskom. Ovo je jedinstvena ponuda za goste koji traže luksuzan odmor.“ istakao je Abakumov.

Predstavnica turističke agencije Traveler Club iz Jermenije, Sofija Karapetjan je istakla da je ponuda Crna Gora na tržištu Jermenije već dosta poznata jer se čarter letovi sa ovog tržišta realizuju već nekoliko godina. Ove godine letovi sa tržišta Jermenije će biti organizovani u periodu od kraja juna do početka septembra i prema informacijama popunjeni su tokom cijele sezone. Gospođa Karapetjan je istakla da postoji interesovanja turista sa ovog tržišta da borave u Crnoj Gori i van glavne turističke sezone i da u realizaciji tih dolazaka koriste avio konekcije preko Varšave i Beča.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga