Turoperatori iz Mađarske impresionirani prirodnim ljepotama Herceg-NovogFoto: TO HN

Prethodnih dana oni su imali priliku da obiđu atraktivne turističke lokalitete i hotele u Podgorici, Kolašinu, Tivtu, Budvi, Kotoru i Cetinju, dok su juče bili u posjeti Herceg Novom.

 

U okviru posjete Herceg Novom turoperatori iz Mađarske obišli su hotele Lazure i Hunguest, gdje su se upoznali sa kapacitetima i cijenama. Nakon obilaska Herceg Novog u hotelu Hunguest im je priređen radni ručak na kojem su razgovarali o budućoj saradnji.

Prema riječima gostiju iz Mađarske, koji do sada nisu boravili u Herceg Novom a imali su ga u svojoj ponudi, ostali su impresionirani prirodnim ljepotama, gostoljubivošču kao i geografskom pozicijom grada te blizinom aerodroma Tivat i Dubrovnik.
 

Nacionalna turistička organizacija za njih je u Budvi organizovala poslovnu B2B radionicu gdje su se turoperatore iz Mađarske upoznali i razgovarali sa predstavnicima turističke privrede Crne Gore. Na radionici je, osim predstavnika mađarskih turoperatora  prisustvovalo oko trideset hotela i agencija iz Crne Gore.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services