POTPISAN MEMORANDUM

Ukrajinski ranjeni vojnici i civili na rehabilitaciji u Igalu?

V.d. direktora Instituta „Dr Simo Milošević“, Savo Marić, potpisao je Memorandum o saradnji sa Ambasadom Ukrajine, koji predviđa rehabilitaciju ranjenih vojnika i civila u Mediteranskom centru u Igalu.
V.d. direktora Instituta „Dr Simo Milošević“, Savo Marić, potpisao je Memorandum o saradnji sa Ambasadom Ukrajine, koji predviđa rehabilitaciju ranjenih vojnika i civila u Mediteranskom centru u Igalu.Marić je najavio da bi već sredinom novembra mogli da dobiju informacije kada bi prvi pacijenti počeli dolaziti u Institut.

On je saopštio i planove renoviranja Instituta.

„Zatvorili smo prvu fazu i iskoristićemo ovaj period da završimo izolaciju krova zgrade što bi nam omogućilo kasnije krečenje i sređivanje po spratovima da bi smo bili u boljoj ponudi prema pacijentima i gostima u sljedećem periodu. Nova struja će se razvesti koja će omogućiti da klimatizujemo zgradu u cjelini. To ćemo iskoristi dok prva faza neradi“, kazao je Marić.

Marić je najavio i da će druga faza biti zatvorena od 23. decembra do 23. januara.

„Međutim, ako bude postignut dogovor o dolasku ukrajinskih ranjenika i povrijeđenih civila na rehabilitaciju, onda ćemo mi naše planove korigovati“, zaključio je Marić.Komentari

1 Komentar
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

To bi (uz način plačanja Fonda zdravstva koji plača samo trečini od ekonomske vrijednosti dana i na taj način uništava institut)bila sahrana instituta! Institut od drzave kokain klovna ne bi vidio centa već bi to bila obaveza prema NATO hunti.Ljudi shvatite institut je full cijelo vrijeme a nema za plate radnicima,zaključak Vlada odnosi i dalje pare iz instituta nabija mu dugove i nista ne vrača!Abazović je zlo!


Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga