Biramo najbolje u turizmu i ugostiteljstvu

Uručene nagrade najboljim u turizmu i ugostiteljstvu

Na svečanosti u hotelu Palma sinoć su uručene nagrade najboljima u turizmu i ugostiteljstvu. Dodjela nagrada u akciji ,,Biramo najbolje u turizmu i ugostiteljstvu“ organizuje se svake pete godine s ciljem unapređenja kvaliteta usluga, razvijanja gostoprimstva, podizanja turističke kulture i turističke ponude Tivta.
Na svečanosti u hotelu Palma sinoć su uručene nagrade najboljima u turizmu i ugostiteljstvu. Dodjela nagrada u akciji ,,Biramo najbolje u turizmu i ugostiteljstvu“ organizuje se svake pete godine s ciljem unapređenja kvaliteta usluga, razvijanja gostoprimstva, podizanja turističke kulture i turističke ponude Tivta.Obraćajući se prisutnima direktorica Turističke organizaciej, Danica Banjević je istakla koliko je važno da u turizmu zajedno radimo i na taj način doprinosimo razvoju grada.

Banjević je izrazila zadovoljstvo što među nagrađenim ima pojedinaca koji su zaslužni za ovo što je Tivat sada. “Među ngrađenim su nosioci ekološke oznake Good Travel Sil. Ti objekti su i po recenzijama gostiju na buking platformama među najbolje ocjenjenim zato i poziv svim pedstavnicima turističke privrede se jave i započnu rad na dobijanju ekoloških sertifikata jer upravo ti objekti su među najbolje ocjenjenim od strane turista”, istakla je direktorica TOTa.

Najbolje turističko preduzeće/kompaniju ove godine je Luštica Development.  Za najbolji ugostiteljski objekat-hotel u 2022.godini proglašen je Regent Porto Montenegro. Priznanje najbolji ugostiteljski objekat – restoran, picerija, konoba,  pripalo je konobi ,,Mala barka“. Najbolji ugostiteljski objekat – kafe bar, jeste Caffe bar hotela ,,La Roche“.

Među kategroijama  je i domaćinstvo koje pruža usluge smještaja, a posljednjih godina najbolji u ovoj kategoriji su D&D apartmani. Najbolja turistička agencija je Montenegro Destinations. Najbolja turistička manifestacija koja je ove godine obilježila jubilej od 70 godina je Bućarska olimpijada.

Najbolji u kategoriji sredstava informisanja iz oblasti turizma – TV emisije, radio emisije, stručni časopisi, internet portali,  je ,,Boka news“ portal.

Najbolja plaža, zakupci plaža na teritoriji opštine Tivat je plaža Movida.

Najbolji direktor- menadžer turističko-ugostiteljske kompanije ove godine je Marko Vujović, menadžer Big Bena. Najbolji hotelsko-ugostiteljski radnik je Nada Dabović, radnica u hotel Villa Royalu.

Priznanje Najbolji novinar pošlo je u ruke Dragana Popadića, novinara Radio Tivta. Najbolji komunalni radnik je Šabani Špejtim.

Dodijeljeno je i posebno priznanje za doprinos u turizmu, a to priznanje dobio je Zlatko Petković.

O tome ko je u posljednjih pet godina dao doprinos razvoju grada Tivta odlučio je Organizacioni odbor za dodjelu priznanja, direktorica TO Tivat Danica Banjević – predsjednica odbora, predstavnik TO Tivat Milorad Karadžić, predstavnik Centra za kulturu Tivat Dragan Laković, predstavnici turističke privrede Vule Samardžić i Jelena Mandić, predstavnica Opština, Ivana Kružić i predstavnica medija Zora Krstović.

U ime nagrađenih obratila se Elena Ljiljanić. „Brojne su nagrade koje je hotel „Regent Porto Montenegro“ dobio u svojih osam godina rada. Međutim, prva nagrada koju smo dobili od naših sugrađana jeste da zajedno razvijamo nešto što je izuzetan turistički proizvod po međunarodnim standardima, a koji je ipak izašao iz domaće kuhinje“.

U zabavnom dijelu programa nastupila je Đurđa Duo Innuendo benda.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga