• Početak
  • Vijesti
  • Turizam
  • Vitorović: Predmet mog djelovanja će biti kreiranje novih turističkih proizvoda našeg grada

Novoimenovana direktorica Turističke organizacije Herceg Novi

Vitorović: Predmet mog djelovanja će biti kreiranje novih turističkih proizvoda našeg grada

Drago mi je što stupam na funkciju direktorice TOHN baš na datum kada se obilježava Svjetski dan turizma. Mnogo je tekućih aktivnosti koje su predviđene planom i programom rada koje sada treba propratiti i realizovati.
Drago mi je što stupam na funkciju direktorice TOHN baš na datum kada se obilježava Svjetski dan turizma. Mnogo je tekućih aktivnosti koje su predviđene planom i programom rada koje sada treba propratiti i realizovati.Ono što pored toga mora biti prioritet jesu opšti akti Organizacije i njihovo usaglašavanje sa važećim zakonima, tamo gdje problemi i propusti postoje.
Ono što mogu da najavim jeste da će predmet mog djelovanja biti kreiranje novih turističkih proizvoda našeg grada.
S tim u vezi smatram da je neophodno oformiti radne grupe te uvezati sva opštinska preduzeća i ustanove koje se bave turističkom djelatnošću sa ciljem definisanja što kvalitetnijeg proizvoda zajedničkim snagama.
Herceg Novi koji ima bogatu istoriju, bogatu kulturnu i prirodnu baštinu, može gostu da ponudi mnogo više.
To smo pokazali mi u Parku prirode Orjen formirajući kvalitetnu turističku ponudu čiji korisnici dolaze iz svih krajeva svijeta.
Takođe smatram da je potrebna reorganizacija unutar TO, te jačanje sektora za diverzifikaciju turističkih proizvoda. Taj sektor treba da bude srce firme. Znamo svi da TO ima veliki broj zaposlenih. Njihove potencijale treba ponovo ispitati kako bi mogli u skladu sa svojim afinitetima da daju svoj maksmalni doprinos u realizaciji strategije turističkog razvoja grada a na dobrobit svih nas građana, turističkih djelatnika i naravno na zadovoljstvo svih onih koji u njega dolaze. – Saopštila je novoimenovana direktorica Turističke organizacije Herceg Novi, Milja Vitorović


Komentari

3 Komentara
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

BRAVO, SREĆNO MILJO!!!!

Čestitam, SREĆNO MILJO!!!

Svaka cast na izboru. Zena koja ima dignitet i siguran sam da ce doneti pozitivan trend u razvoju naseg grada. Saradjivali smo u vezi deponije Duboki do i znam koliko je istrajna i principijelna. Moje srdacne cestitke na izboru.


Povezani članciNajnovije


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga